'İkizdere El Ele Temiz Geleceğe 'Projesi Hayata geçirildi.

01.03.2022 10:05:04     507
'İkizdere El Ele Temiz Geleceğe 'Projesi Hayata geçirildi.

Güzel İlçemizde bugün 'İkizdere El ELE Temiz Geleceğe' Projesi hayata geçirildi.

İkizdere Kültür Merkezinde yapılan Törene İkizdere Kaymmakamı  Sayın Hacı Kerim MERAL, ikizdere Belediye Başkanı Hakan KARAGÖZ, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden Doç, Dr. Ercüment YÜZÜAK, Riçev'den Çevre Mühendisi Tuğçe ÇİFTÇİ  ve İkizdere'li Çoban Hamdu Sena BİLGİN konuşmacı olarak katıldı.

Kampanya Kapsamında bilgilendirici meteryalleri içeren bez çantaları ilçemizdeki evlere,vatandaşlarımıza, Atatürk İlköğretim Okulundaki öğrencilere dağıtıldı.

İkizdere Kültür merkezinde yapılan tören de Belediye Başkanı Hakan KARAGÖZ 'ün yaptığı konuşmada; Bereketli Ülkemizin yeşili en bol olan, en güzel coğrafyadan birinde yaşama şansına sahip insanlarız. Binlerce yıllık tarihi, eşsiz güzellikleri, yemyeşil yaylaları bulutlara erişen doruklarıyla herkesin imrenerek baktığı  gözbebeğimiz İkizdere,dünyanın en görülmeye değer turistik yerlerinden biri konumunda. Güzel ilçemiz nasıl bütün güzelliğiyle bizden önceki nesillerden bize ulaştıysa bizlerden de sonraki nesillere yine aynı güzellikle erişmesi gerek. Biz elbette belediye olarak ilçemizi temiz tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımıza iyi örnek olmaya öncelikle kendimizden başlamamız, çevremizi hem bizler hemde yaşamı birlikte paylaştığımız diğer canlılar için yaşanabilir kılmamız gerektiği konusunda hemfikir olduğumuza inaniyorum. diye ifade etti.

• Çarşı Mah. Cumhuriyet Cd No:1
    İkizdere/Rize